Čerstvo pražená 100% Arabika. Vyznačuje sa silnou, čistou a jemnou arómou a sladkastou pachuťou. Je ideálna na prípravu espressa.
Táto káva sa vyznačuje silnou, čistou a jemnou arómou a sladkastou pachuťou. Je ideálna na prípravu espressa. Tarrazú pripravuje najlepšie Kolumbijské kávy s veľmi dobrou aciditou, telom, aj arómou. Poľnohospodárske Ministerstvo a kostarická Coffee Institute organizuje každoročný festival s ná... zobraziť viac Táto káva sa vyznačuje silnou, čistou a jemnou arómou a sladkastou pachuťou. Je ideálna na prípravu espressa. Tarrazú pripravuje najlepšie Kolumbijské kávy s veľmi dobrou aciditou, telom, aj arómou. Poľnohospodárske Ministerstvo a kostarická Coffee Institute organizuje každoročný festival s názvom National Coffee Day, počas ktorej je jednému producentovi udelený titul Cup of Excellence pre najvyššiu kvalitu kávy vyrobenej v Kostarike. Víťaz predáva svoju kávu na aukcii medzinárodne. Tarrazú je názov 5. obvodu v provincii San José, Costa-Rica. Prvé kávovníky prišli z Kuby v roku 1779 a prvá plantáž bola založená v roku 1854 anglickými vizionármi. Výnimočné klimatické podmienky regiónu Tarrazú, spolu s bohatou pôdou, produkujú kávu s výbornými ovocnými odtieňmi. Ekosystémy vysokých údolí boli úplne zachované a vytvorili ideálne poľnohospodársko-klimatické podmienky. Plodinám trvá asi päť mesiacov zrieť, od novembra do marca. To sa zhoduje s obdobím sucha v Costa Rice, ktorá poskytuje rovnomernejšiu zrelosť a kvalitnejšiu kávu. Spracovaná mokrým procesom, scr. 17/18
© 2025 lokalnytrh.sk Všetky práva vyhradené