delaktózovaný tvaroh
Sa rovnako ako BABIČKA TVAROH TUČNÝ vyrába tradičným postupom výroby - scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu ešte z čias, keď ho doma vyrábali naše staré mamy. Jediným rozdielom je, že sa do procesu výroby pridáva enzým laktáza, ktorý štiepi laktó... zobraziť viac Sa rovnako ako BABIČKA TVAROH TUČNÝ vyrába tradičným postupom výroby - scedením, s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má všetky prvky tvarohu ešte z čias, keď ho doma vyrábali naše staré mamy. Jediným rozdielom je, že sa do procesu výroby pridáva enzým laktáza, ktorý štiepi laktózu na jednoduchšie cukry, ktoré sú potom ľahšie stráviteľné pre ľudí s intoleranciou laktózy. Pri výrobe sa nepoužívajú žiadne konzervačné látky a jeho vysoká trvanlivosť je zabezpečená jedinečným vákuovým balením. Takto vyrobený a zabalený tvaroh si zachováva svoju obľúbenú hrudkovitú konzistenciu, osviežujúcu kyslomliečnu chuť a mliečnosmotanovú vôňu.
zloženie: pasterizované mlieko, mliečne bielkoviny, smotanová kultúra, enzým: laktáza
obsahuje alergény: mlieko
výživové údaje: Tabuľka výživových údajov na 100g: Energia 840kJ/202kcal Tuky 14 g z toho nasýtené mastné kyseliny 9,3 g Sacharidy 3,1 g z toho cukry 2,6 g Bielkoviny 15 g Soľ 0,07g Laktóza <0,01g
Výrobca: Levmilk (LEVICKÉ MLIEKÁRNE a.s., Júrska cesta 2, Levice 93401)
© 2025 lokalnytrh.sk Všetky práva vyhradené