Himalajská soľ so zelerovou vňaťkou
Anka rozumie rastlinám aj ich spracovaniu a silno sme sa raz zauvažovali ako najlepšie uchovať arómu a chuť našich byliniek. Vzišiel z toho Ankyn nápad zakonzervovať ich do soli. Objednali sme teda kilá ružovej himalajskej soli a Anka sa pustila do práce. Úspech spočíva v tom, že sme rozmixovali ... zobraziť viac Anka rozumie rastlinám aj ich spracovaniu a silno sme sa raz zauvažovali ako najlepšie uchovať arómu a chuť našich byliniek. Vzišiel z toho Ankyn nápad zakonzervovať ich do soli. Objednali sme teda kilá ružovej himalajskej soli a Anka sa pustila do práce. Úspech spočíva v tom, že sme rozmixovali so soľou čerstvo nazbierané bylinky. Soľ nabrala vďaka šťave do seba éterické oleje a minerály a uchovala si chuť aj arómu byliniek. Odporúčame používať hlavne na studenú kuchyňu (chlebíky, šaláty, opekané zemiaky) a dosoľovanie jedál.
hmotnosť: 100g
zloženie: ružová himalajská soľ, zelerová vňaťka
obal: sklo
Skladujte v tme, suchu a chlade. Vyrobila: Anna Fedorčáková
Výrobca: Vegget microfarm (Vegget microfarm s.r.o., Štúrova 1393/17, Košice 04001)
© 2025 lokalnytrh.sk Všetky práva vyhradené