Mäsiaren Podbrezová - Lokálny trh

Pôvod surovín


V našej predajni ponúkame slovenské bravčové a hovädzie mäso, ktoré je narodené, chované aj spracované na území Slovenskej republiky. Pôvod mäsa je pri každej dodávke dokladovaný štítkami s výrobnou šaržou. Mäso nakupujeme v ovise v celosti (bravčové polovice, hovädzie štvrte), ktoré je u nás delené a porcované. Mäsokombináty, s ktorými spolupracujeme, sú sústredené na juhozápadnom Slovensku. Odkiaľ je aj väčšina chovov, z ktorých zvieratá pochádzajú. Zvyčajne je vzdialenosť prepravy 30-50... zobraziť viac V našej predajni ponúkame slovenské bravčové a hovädzie mäso, ktoré je narodené, chované aj spracované na území Slovenskej republiky. Pôvod mäsa je pri každej dodávke dokladovaný štítkami s výrobnou šaržou. Mäso nakupujeme v ovise v celosti (bravčové polovice, hovädzie štvrte), ktoré je u nás delené a porcované. Mäsokombináty, s ktorými spolupracujeme, sú sústredené na juhozápadnom Slovensku. Odkiaľ je aj väčšina chovov, z ktorých zvieratá pochádzajú. Zvyčajne je vzdialenosť prepravy 30-50 km. Pri prevoze zvierat sa tak nepredlžuje doba prepravy, čo má za dôsledok menej stresu pre zvieratá, kvalitnejšie mäso, pretože sa netvorí také množstvo stresového hormónu, a samozrejme, menšiu uhlíkovú stopu. Ponúkame tiež farmársku hydinu zo Slovenska (kurčatá, sliepky, kohúty, kačky, husokačky, husi, morky, vajíčka). Priamo v našej mäsiarni vyrábame svieže neúdené klobásky na pečenie a grilovanie, bravčové mäso plnené klobásovou zmesou podľa rodinnej receptúry. Klobásová zmes neobsahuje žiadne konzervanty ani farbivá, namiesto dusitanovej rýchlosoli používame obyčajnú kuchynskú. Naše výrobky sú vhodné pre celiatikov. Sme malá rodinná mäsiareň, ktorá sa mäsu venuje už viac ako 20 rokov.

Páči sa vám čo robíme? Sledujte nás aj na Facebooku alebo Instagrame.

Informácie pochádzajú priamo od výrobcu.

Tiež chcete mať profil výrobcu na našom portáli? Stačí sa bezplatne zaregistrovať a vytvoriť si ho zadarmo.

Zdieľať na Zdieľať na Zdieľať na