Agátový med
Agátový med patrí medzi jeden z najobľúbenejších druhov medu. Má mimoriadne jemnú chuť a preto robí z neho ideálneho kandidáta na použitie v pečení či na prípravu nápojov. Agátový med obsahuje na rozdiel od iných druhov len veľmi malé množstvo peľu. Kryštalizuje veľmi pomaly.
skladujte pri teplote do: 25°C
zloženie: Glykemický index medu je v priemere 55 – má iný pomer fruktózy a glukózy ako klasický cukor (sacharóza). GI agátoveho medu je 1,61 : 1 . Má vyšší pomer fruktózy ako glukózy.
výživové údaje: Energetická hodnota na 100g: 330kcal (1394kJ), Bielkoviny 0,27 g, Sacharidy 82 g, Tuky 0,04 g
obal: Sklo
Výrobca: Šťastné včely (Peter Ševc , Ľudovíta Fullu 9A, Bratislava 84105)
skladujte pri teplote do: 25°C
zloženie: Glykemický index medu je v priemere 55 – má iný pomer fruktózy a glukózy ako klasický cukor (sacharóza). GI agátoveho medu je 1,61 : 1 . Má vyšší pomer fruktózy ako glukózy.
výživové údaje: Energetická hodnota na 100g: 330kcal (1394kJ), Bielkoviny 0,27 g, Sacharidy 82 g, Tuky 0,04 g
obal: Sklo
Výrobca: Šťastné včely (Peter Ševc , Ľudovíta Fullu 9A, Bratislava 84105)
© 2025 lokalnytrh.sk Všetky práva vyhradené